Sztárok

Lagzi Lajcsi 21 év után szakít a Dáridóval

Lagzi Lajcsi neve összeforrt a Dáridóval.

Lagzi Lajcsi az elmúlt 21 évben a Dáridó meghatározó figurája lett, de a mulatós zenész komoly elhatározásra jutott – írja a Bors.

„Nagyon egyszerű ennek az oka. Amikor május végén, a maratoni tárgyalásomon összeestem, és mentővel vittek a Szent János kórházba, akkor sok mindent átértékeltem, górcső alá vettem. Eldöntöttem, hogy rendezem a soraimat, és megszabadulok minden stresszforrástól, amitől lehetséges. Az egyik ilyen a Dáridó, amelynek ugyan nagyon sokat köszönhetek, hisz ez a műsor alapozta meg a hírnevemet, de mostanra jobbnak látom, ha elbúcsúzom tőle” – kezdte Lagzi Lajcsi, aki azt is megindokolta, hogy miért. 

darido, lagzi lajcsi

Lagzi Lajcsi szakít a védjegyévé vált Dáridóval. Fotó: smagpix.com

„Legalábbis ami a producerkedést illeti. Eleget idegeskedtem, stresszeltem az életem során azon, hogy a fellépő eljön-e a műsorba, beszámítható állapotban van-e, azt adja-e elő, amit megbeszéltünk, és úgy, ahogy azt a közönség elvárja tőle. Már csak önmagamért szeretnék felelősséget vállalni, mert elegem van a megbízhatatlan, link emberekből” – fejtette ki a mulatós zenész. 

(Nyitó kép: smagpix.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top