Sztárok

Itt van pár infó Hosszú Katinka új szerelméről

A napokban derült ki, hogy Hosszú Katinka új szerelmes, de új párjáról eddig kevés információnk volt – most elárulunk pár dolgot.

Két hete látott napvilágot a hír, miszerint Hosszú Katinka újra szerelmes, a párja pedig, ha nem is országosan ismert, azért a neve ismerősen csenghet. Az Iron Lady ugyanis az úszóedző Gelencsér András fia, Máté, aki modellként keresi a kenyerét, és egy ideig Sydneyben lakott. „Nagyon jól meg lehet élni itt modellként, lényegesen jobban lehet keresni vele, ráadásul sokkal több a munka is, mint otthon” – idéz a Story egy 2008-as Fókusz interjúból.

Kiderült továbbá, hogy a 33 éves Gelencsér Máté is túl van egy sikertelen házasságon, ráadásul az ő párja is külföldi volt, csakúgy, mint Shane Tusup. A fiú másfél éve vált el egykori kedvesétől, Katinkáék pedig decemberben írták alá a válási papírokat.

Kiderült, Katinka a 30. születésnapján találkozott Mátéval, az egyik ismerőse kísérőjeként érkezett a fiú, ott kezdtek el beszélgetni, és azóta is randiznak. Egyelőre óvják a magánéletüket, hiszen a szerelmük még csak nemrég kezdődött, így egyikük sem kívánt nyilatkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top