Sztárok

Lámaesküvőt celebrált Balázs Andi

Mi lesz abból, ha egy magányos lámafiú nagy nehezen párt talál? Természetesen esküvő.

Különleges szerelem beteljesülésének lehetett részese Balázs Andi, akit az ország „kasszás Erzsiként” ismert meg. Egy Somogy megyei tanya négyéves hím lámájának, Samunak kerestek párt gondozói, ami nem volt könnyű feladat, mivel hazánkban sokkal több a hím, mint a nőstény egyed. Mikor a Veresegyházi Medvepark felajánlotta Sacit, a Katica tanya üzemeltetői úgy érezték, az alkalom ünneplésért kiált.

Balázs Andi boldogan vállalta a felkérést | Fotó: NLC

Ezért esküvőt rendeztek a két fiatal lámának, amire hirdetésben kerestek tanúkat – stílszerűen egy Saroltát és egy Sámuelt. Emellett pedig megkérték Balázs Andit, hogy anyakönyvvezetőként vezesse le a szertartást, és adja össze az állatokat. És hogy miért pont a Tortúra színésznőjére esett a választás? „Alapjában véve minden álla­tot szeretek, de a lámákért odáig vagyok. Régóta szeretem ezeket az állatokat, talán kicsit a makacsságuk magamra emlékeztet. Elképesztőnek tartom, hogy elmondhatom magamról, én vagyok Magyarországon az első, aki anyakönyvvezető lehetett egy lámaesküvőn” – mondta a Borsnak Andrea.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top