Sztárok

Molnár Anikónak megint megműtötték a mellét

Ez volt a negyedik műtét, az utána lévő pár napon voltak fájdalmai, de Molnár Anikó azt mondja, megérte.

Fotó: Molnár Anikó Instagram

Június közepén megírtuk, hogy Molnár Anikó négy ruhaméretet fogyott, amit természetesen a mellei is megéreztek. A Borsnak most a legutóbbi megllplasztikájáról mesélt. „27 kilót fogytam az elmúlt hónapokban, sajnos sok helyen megereszkedett a bőröm, főleg a mel­lem környékén – magyarázta a lapnak. – Az implantátumom cseréje is időszerű volt már, és sor került egy kisebb korrekcióra is. A műtét utáni három napban nem mondom, hogy nem szenvedtem, komoly fájdalmaim voltak, de szerencsére szépen lassan elmúlt minden rossz érzés.” Molnár Anikó még hozzátette, hogy három héttel a műtét után kirobbanó formában érzi magát. „Semmi fájdalmam nincs, a melleim pedig elképesztően szépre sikerültek. A napokban voltam varratszedésen, akkor nézhettem meg először, és el kell hogy mondjam, teljesen elvarázsolt a látvány. A doki mesterművet alkotott, nem tudok más jelzőt használni erre.”

Molnár Anikó arról is beszélt a lapnak, hogy az élete harmonikus. Örül, hogy lefogyott, és hogy szövődmények nélkül megúszta a műtétet, ezt már csak tetézi, hogy a magánélete is rendben van. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top