Sztárok

Singh Viki forgalmi dugót okozott a ruhájával

Mióta lefogyott, Singh Viki nem restell kirívó ruhákat hordani – most kisebb galibát okozott ezzel.

Singh Viki állítólag azért kezdett el fogyókúrázni, mert a párja más nőket nézegetett a közösségi oldalakon, és ezért gyakran rosszul érezte magát. Az énekesnőnek sikeres volt a diétája, hiszen nagyon sokat leadott, de mégis szuper nőies maradt az alakja. Viki most már nem szégyell kicsit mélyebben dekoltált, feszülős ruhákat sem felvenni, a minap is egy ilyenben pózolt, amivel – állítása szerint – forgalmi dugót okozott.

„Na ez pont egy olyan ruha amit CSAK A FOTÓ kedvéért vettem fel, és amint látjátok végig egy kimonóval takargatom a »bájaimat«… De a fotó jól sikerült, csak kisebb dugót csináltunk a Duna-parton, miközben készült, hiszen nyilván mindenki lelassított, hogy jól megnézzen. Én ilyenkor kínosan érzem magam…” – írta az Instagramon Singh Viki, aki egyúttal kíváncsi volt hölgy követőinek a véleményére is azzal kapcsolatban, hogy miként éreznek, amikor megbámulják őket a férfiak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top