Sztárok

Transzplantáción esik át Stevie Wonder

A 69 éves zenészlegenda már csak három koncertet ad, utána kórházba vonul veseátültetés miatt.

Meghökkentő bejelentést tett Stevie Wonder a szombat esti londoni koncertjén. A Superstition (Babona) című dal eléneklése után azt mondta a rajongóinak, hogy még három koncertet ad, majd szünetet tart.

Stevie Wonder nyáron már csak három koncertet ad (Fotó: MTI/EPA/Kevork Djansezian)

Műtéten esem át. Veseátültetésem lesz idén szeptemberben” – mondta a két tucatnál több Grammy-díjjal büszkélkedő vak zenész a több tízezres közönség előtt. Hozzátette: azért hozta ezt nyilvánosságra, hogy elejét vegye a pletykáknak. 

Stevie Wonder részletekbe nem bocsátkozott a betegségéről, csak annyit árult el még, hogy már találtak számára vesedonort. 

A közelmúltban felröppentek olyan hírek, hogy az énekes-zongoristának komoly egészségügyi problémái vannak. A londoni koncerten mindenesetre ennek nyomát sem lehetett látni, helyszíni beszámolók szerint végig kirobbanó formában volt, és nemcsak saját slágerei sokaságát adta elő, hanem a könnyűzene számos nagy alakja, Aretha Franklin, John Lennon és Marvin Gaye előtt tisztelegve az ő dalaikat is énekelte, köztük Lennon Imagine című nagy slágerét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top