Sztárok

Csalók éltek vissza Liptai Claudia nevével

Több hírességet is behálózott már a fogyimaffia, hazugságokat terjesztenek a nevükben.

Több százezer áldozata lehet azoknak a fogyasztószeres csalóknak, akik nemcsak vevőiket, hanem a hírességeket is átverik. A színésznők, énekesnők, tévések tehetetlenül figyelik, ahogy szélhámosok visszaélnek a nevükkel – írja a Bors. Több szakmai szervezet, komoly menedzsmentek és ügyvédeik, de még a rendőrök is hiába keresik több mint fél éve ezeket a csalókat.

A csaló cégek visszaéltek már Liptai Claudia, Ábel Anita, Dobó Kata, Szinetár Dóra, Pokorny Lia, Kovács Patrícia, Tóth Vera és Tatár Csilla nevével is. A celebek egy fillért sem kaptak azért, hogy velük reklámoznak egy terméket, de ennél sokkal súlyosabb gond, hogy a „fogyimaffia” által forgalmazott kapszulák veszélyesek lehetnek az egészségre.

Hiába próbálnának perelni a hírességek, lehetetlen a csodás fogyást ígérő cégek nyomára bukkanni. Dobó Kata, Liptai Claudia és Ábel Anita közös menedzsmentje, ha találkozik egy-egy ilyen hirdetéssel, mindig megírja egy bejegyzésben, hogy vigyázzanak az olvasók, ne vegyenek semmit. Tatár Csilla pedig egyesével válaszol mindenkinek, akinek csak tud.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top