Sztárok

Meghan Markle mentett kutyát szeretne örökbe fogadni, hogy legyen kivel felnőnie a kisfiának

Azt reméli, igazi kötelék alakul ki Archie és a kiskutya között, mert szeretné, hogy a fia „csodálatos gyerekkori emlékekre tegyen szert”.

Meghan Markle azt tervezi, hogy örökbe fogad egy menhelyi kutyát, hogy „legyen kivel felnőnie” Harry Herceggel közös gyerekének, Archie-nak – írja a Mirror.

Meghan Markle rajong a mentett állatokért (Fotó: Getty Images)

A lap úgy tudja, hogy a sussex-i hercegné rajong a mentett állatokért, és azt szeretné, hogy fiának „hűséges társa” legyen, akivel játszhat a windsori Frogmore Cottage-ban lévő otthonukban.

Meghan azt tervezi, hogy sorra látogatja a környékbeli állatmenhelyeket, hogy kiválaszthassa a „tökéletes kiskutyát” Archie-nak. A hercegi párnak egyébként két kutyája is van; az egyikük egy beagle, Guy, akit a hercegné fogadott örökbe pár évvel ezelőtt.

„Meghan nagyon szeretne egy olyan kutyát, akihez Archie kötődhetne. Azt reméli, szoros kötelék alakul majd ki közöttük, és Archie csodálatos gyerekkori emlékekre tehet szert” – mondta a lapnak egy a királyi családhoz közelálló forrás.

Markle-nek korábban egy másik örökbe fogadott kutyája is volt, Bogart, de őt öreg kora miatt kénytelen volt Torontóban hagyni, amikor Nagy-Britanniába költözött. A színésznőből lett hercegné elkötelezett szószólója az állatvédelemnek, a Mayhew nevű kutya- és macskamentő alapítványt anyagilag is támogatja.

Kutyák iránti rajongását egyébként II. Erzsébet királynő is osztja, a brit uralkodónak összesen harminc corgie-ja volt, amióta trónra lépett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top