Sztárok

Magyar szőkeség csavarta el a házas Nick Carter fejét

A Backstreet Boys frontembere egy afterparti alatt ismerkedett meg Júliával, aki végül nem várta meg a koncert végén.

Június 25-én lépett fel Budapesten a Backstreet Boys – a koncert még azoknak is hatalmas élmény volt, akik csak utólag ismerték meg az együttest, hiszen szuper hangulatot teremtettek az Papp László Sportarénában. Nick Carter és Howie Dorough azonban nem álltak meg ennyinél, és a Story Budapestben tartottak egy afterpartit, ahol közelebb kerülhettek hozzájuk a rajongók. Ott volt többek között Júlia is, aki a Fókuszban adott interjút arról, hogyan csavarta el Nick fejét… 

„Figyeltem árgus szemekkel, ő is kiszúrt, rögtön mutogatott, és nézte, hogy beálltam-e a fotós sorba. Amint odaértem, mondta, hogy milyen szép vagyok, honnan jöttem, és mondta, hogy akkor többször kellene erre járnia. Jaj, mondom, ne hozz zavarba. (…) Kérdezte, hogy megvárom-e a koncert végét, mert akkor még beszélhetünk” – mesélte Júlia, akit nem sokkal később újabb meglepetés ért.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🙈😍 @nickcarter #khm🙈❤️#paparazziphoto

Nagy Júlia (@nagy_julia_hungary) által megosztott bejegyzés,

„Odaküldte hozzánk az egyik emberét, hogy fizeti az italomat, sőt az egész estés fogyasztásomat. A pultos is csak nézett rám, de én is rosszul voltam, hogy ez megtörténik. Még mindig a hatása alatt vagyok. (…) Nem vártam meg, míg lejött a színpadról, hiszen olyan jeleket küldött, amelyek kétértelműek voltak, és nem akartam olyan helyzetbe kerülni, ami kellemetlen lehet számunkra” – mondta Julcsi, aki szerint Nick nagyon közvetlen és mindenkivel jó fej volt.

A 39 éves Nick Carter egyébként nős, és egy gyermek édesapja, de feleségével most várják közös gyermeküket. Ennek ellenére igencsak nyitott volt a szép magyar nőkre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top