Sztárok

Maradandó agykárosodás érte Kefir édesanyját

Az énekes családja kártérítést kért a súlyos baleset után, ám elbukta a pert.

Közel három év bírósági hercehurca után pert vesztett Kefir családja a siófoki könyvtárral szemben. A V-Tech együttesből ismert énekes 70 éves édesanyja, Kecskés Katalin állítása szerint 15 métert zuhant az intézmény eső áztatta lépcsőjéről 2016 őszén, a feje súlyosan megsérült, és maradandó agykárosodást szenvedett, amiért egymillió forint kártérítést kértek – írja a Blikk.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Rettentő csalódott vagyok az ítélet miatt, igazságtalan és méltatlan ez a bánásmód. (…) Egyértelmű, hogy a károm sokkal nagyobb, mint egymillió forint, mégsem kértem többet. Ebből tisztán látszik, hogy nem nyerészkedni akarok” – nyilatkozta a bulvárlapnak Kecskés Katalin, akinek – az agykárosodás miatt – mai napig pszichológushoz kell járnia, sőt a személyisége is megváltozott, sokkal türelmetlenebbé és ingerültebbé vált.

A Nyerő Párosban is szereplő Kefir kijelentette: nem adja fel, a végsőkig harcol azért, hogy édesanyja, akinek folyamatosan romlik az állapota, kártérítést kapjon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top