Sztárok

Ő lehet Flipper Öcsi eltitkolt fia

Súlyos családi titkot őrzött Flipper Öcsi.

Flipper Öcsi évtizedekkel ezelőtt közel egy éven át dolgozott Franciaországban, ahol barátnője is volt – és az sem kizárt, hogy gyereke született. Az énekes unokahúga, Jeszenszky Zsuzsanna és az ő édesapja is szeretné tudni az igazságot, ugyanis elmondásuk szerint több régóta őrzött fotójuk és videójuk bizonyítja a Hungária, a Dolly Roll és a Step egykori zenésze, valamint feltétezett gyereke közötti tökéletes hasonlóságot. Ráadásul halála előtt nem sokkal Öcsi a keresztapjától azt kérte: ha ő már nem lesz, szeressék úgy a fiát, ahogyan őt – írja a Blikk.

Flipper Öcsi (Fotó: Smagpix)

„Túl sok minden utal arra, hogy Öcsinek lehet egy eltitkolt fia, de a teljes igazságot a család sem tudja. Az tény, hogy majdnem egy évig a francia tengerparton, Saint-Raphaëlben dolgozott, és ott is bolondultak érte a lányok… Megmutattam ismerősöknek is a videókat, mintha Öcsiről készültek volna, mindenki azt hitte, őt látja. Még döbbenetesebb, hogy a járásuk, a mozdulataik is megegyeznek, ilyen hasonlóságot csak a genetika produkálhat! […] Jó lenne, ha az a fiú tudná, nyugodtan jelentkezhet, mert szeretnénk megismerni az igazságot és őt is. Talán felismeri önmagát a fotón, vagy a környezetében valaki. Édesapámhoz hasonlóan szeretném, ha kiderülne, a fiatalember Öcsi fia-e, vagy sem” – mondta Jeszenszky Zsuzsanna, Flipper Öcsi unokahúga.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top