Sztárok

Zana József: „Azon gondolkozom, hogy a föld alatt lenne a legjobb”

Zana Józsefet az utóbbi időben sokat foglalkoztatja a halál gondolata.

Zana Józsefre rájár a rúd az utóbbi időben: pár hete a metróaluljáróban lévő mozgólépcsőn esett le, és rendesen összetörte magát, pár nappal ezelőtt pedig rohammentő vitte kórházba, mint később kiderült, agyérgörcse volt. Ganxsta Zolee édesapja beperelte a BKV-t, azonban erre nekik is volt válaszuk. Zana azt mondja, mostanában sötét gondolatok fogalmazódnak meg a fejében, hiszen szerinte nem véletlen, hogy ennyi baleset éri. 

Zana József sokat gondolkozik a halálon. Fotó: Smagpictures.com / Zoltán Nagy

„Legutóbb, amikor rosszul lettem, a barátaim hívták rám a mentőket. A kórházban viszont nagyon nem éreztem jól magam. Nem is maradtam bent sokáig, megszöktem onnan. Minek maradjak ott? Hogy meghaljak? Azt itthon is tudom…” – idézi az ACNews Zana Józsefet, aki szerint a gyerekei nem hiszik el, hogy megöregedett.

„Mivel fiatalos a felfogásom, sem Zoli, sem Zita nem képesek megérteni, hogy megöregedtem. Szükségem lenne egy emberre magam mellé. Rám jár a rúd mostanában. Sokszor már azon gondolkozom, hogy a föld alatt lenne a legjobb. Nem érdekel már semmi” – árulta el a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top