Sztárok

Amerikában talált rá a szerelem Ubrankovics Júliára

Ubrankovics Júliának beindult a karrierje Amerikában, ráadásul a szerelem is rátalált.

A Tanár című sorozat botránnyal végződött Ubrankovics Júlia számára, ki is írták a sorozatból, a második évadba már nem tért vissza, ami nagy csalódás volt neki. „Szerencsére a nézők nem felejtettek el: pár napja, miközben Rómában a budapesti gépre vártam, több utas is hozzám lépett, és gratuláltak az alakításomhoz” – mesélte a színésznő a Story magazinnak. A sorozat után Amerikában kezdett új életet, ott keresett munkát. Nyolc hónapot töltött kint egyhuzamban, és a szerelem is rátalált.

„A szerelmem, aki filmzenéket ír, Los Angelesben él, és hat órát repült, hogy ott lehessen a New York-i bemutatómon. A végén egy hatalmas csokor rózsával köszöntött. Akkor már két hónapja nem láttuk egymást, izgultam is, vajon megismer-e, mert az előadás kedvéért rövidre vágattam és természetes barna volt a hajam. Nyolc hónapja ismerjük egymást, még nem mutattam be őt a szüleimnek” – mesélte a lapnak Ubrankovics Júlia, aki további részleteket is elárult a párjáról. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top