Sztárok

Berki Krisztián reagált az ATV-s kirohanásra

Berki Krisztián az Egyenes beszéd vendége volt, és mivel nem tetszett neki Rónai Egon hozzáállása, kirohant a stúdióból – erre reagált most.

Berki Krisztián múlt héten jelentette be a közösségi oldalán, hogy indul a főpolgármester-választáson. A hírességet ezért meghívták az ATV Egyenes beszéd című műsorába, ahol nem kímélte a műsorvezető. Rónai Egon mindenre rákérdezett, sokszor állva hagyta Berkit, ami nem tetszett neki, majd a 10 perces beszélgetés után kirohant a stúdióból. A Facebookon magyarázta meg, miért tette. 

„Rónai Egont mikor látták utoljára a kamerák előtt felszabadultan nevetni…? Tegnap este ez is megtörtént, így nem csak a rekordnézettség, hanem Egon jókedve is nekem köszönhető! Eggyel jön Nekem a felesége. Így láthatja mindenki, nemcsak hogy a legjobb vezető vagyok, hanem képes vagyok vidámságot és mosolyt csalni az emberek arcára úgy is, ha Ő nem akarja” – írta Berki Krisztián. A cikk írása előtt kerestük Rónai Egont is, de egyelőre nem válaszolt a hívásainkra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top