Sztárok

Jolly új párja Suzyról: „Haragszik rám, mert fiatalabb vagyok”

Jolly új kapcsolata kiverte a biztosítékot a rajongóknál – a Storynak mesélt a kialakult helyzetről a mulatós sztár és új párja, Barbara.

Jolly és Suzy nyár elején jelentették be, hogy 13 év házasság után zátonyra futott a kapcsolatuk, ezért elválnak. Pár hétre rá kiderült, hogy a mulatós sztárnak új szerelme van, méghozzá a 2018-as Magyarok Világszépe verseny első udvarhölgye, Szuperák Barbara. Az énekes már közös képet is posztolt, ami kiverte a biztosítékot a rajongóknál. Most a Story magazinnak mesélnek a kapcsolatukról és a válásról. 

„Suzyval nem éltünk szépen, sokat veszekedtünk, rengeteg volt köztünk a konfliktus. Ezt neki is el kell ismernie. Egy ember ok nélkül nem hagyja el a családját” – kezdte a lapnak Jolly, aki azt is elárulta, hogy a válás kezdete óta sajnos ritkán látja a kislányát. „Nyilván ő is érzi, hogy nem jó ez az állapot, hiszen nem vagyok otthon, de igyekszem minél többször meglátogatni.

Az énekes új párját többen megvádolták, hogy miatta ment tönkre Jolly és Suzy házassága.

Nem énmiattam válnak

– állítja Szuperák Barbara. „Régóta ismerjük egymást Jollyval, de a pletykákkal ellentétben csak munkakapcsolat volt közöttünk, barátok voltunk. (…) Én igyekszem normálisan kezelni a helyzetet, ő viszont hiába felnőtt, érett nő, úgy tűnik, egészen máshogy gondolkodik. (…) Egy nő sem szereti, ha a volt párjának fiatalabb barátnője van. Haragszik rám, mert fiatalabb vagyok” – zárta szavait a modellként dolgozó Barbara. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top