Sztárok

Gyereket vár Papp Annamária, a Jóban Rosszban színésznője

Nemcsak a Jóban Rosszban sorozatban vár gyereket Papp Annamária, a valóságban is várandós.

A Super TV2-n futó napi sorozat Ágnes nővéréről nemrég kiderült, hogy babát vár. A sors furcsa fintora, hogy pár nappal később bejelentette, hogy a valóságban is várandós. Papp Annamária kisfia októberben érkezik, és a Máté nevet kapja majd. 

„Több mint egy éve vagyunk együtt a párommal, és már az elején megbeszéltük, hogy szerelemgyermeket szeretnénk. Ezért a sorrendet megfordítottuk. Még nem házasodtunk össze, de elkezdtünk egy lakásprojektet, hogy mikorra megjön a baba, legyen családi fészkünk. Harminchárom éves vagyok, nekem az volt a lényeg, hogy tartós kapcsolatot építsek ki egy olyan férfival, aki vállal, aki tudja, mi a szakmám, és ebben támogat. Dani huszonöt évesen ezt vállalta” – mesélte a Borsnak a színésznő. 

Fotó: Smagpictures.com / Tamás Korponai

„Mióta megy a Jóban Rosszban – 2005 óta –, ha jól tudom, én vagyok az első színésznő, akinek beleírták a várandósságát a sztoriba. Ez annyira jólesik. A producerrel sikerült megbeszélni, hogy szülés után nem sokkal visszaállok. Színésznő vagyok, így a munkarend megengedi, hogy ne kelljen három éven keresztül egyedül maradnom otthon a babával” – zárta szavait. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top