Sztárok

Vajna Tímea: „Beveszem az altatót meg a nyugtatót, és kiütöm magam”

Fél éve hunyt el Andy Vajna, a felesége pedig most beszél először az elmúlt hónapokról és a kapcsolatukról.

Péntek óta mindenki a Vajna Tímeával készült interjút várta: ma pedig a Tények Pluszban mesélt az elmúlt hónapokról, a gyász feldolgozásáról, a házasságukról és egykori férje haláláról

Mint kiderült, nem sok civilt engedtek be a házukba, a Gattyán-villába, de Gönczi Gáborral kivételt tettek. Fél éve nem járt senki a házban, holott régen szinte minden este vacsorát tartottak. A házban pedig majdnem minden érintetlen, mióta elhunyt az egykori filmügyi kormánybiztos. 

Andy Vajna és Vajna Tímea a Mr. Funk nyitóbuliján (Fotó: Smagpix)

Vajna Tímea elmesélte, hogyan estek szerelembe annak idején. „Minden egyes együtt töltött idő jó volt, és megnyugtató. Andy a párom volt, de édesapaszerepet is betöltött. Mindig nyugodt volt, és támogató, mellette sosem féltem semmitől” – meséli Tímea, aki háromszor adta vissza a gyűrűt, mert nem volt biztos a házasságban, majd a két mamája vette rá – akik imádták a férjét –, hogy menjen hozzá Andyhez.

Az egykori modell említést tett róla, hogy anyagi jellegű problémák is tornyosulnak fölötte.

Anyagilag elég rosszul állok

– mesélte a fiatal özvegy, de a riport első felében nem részletezte. Tímea bemutatta az egész házat: kiderült, hol főzőcskézett Andy, mire használta a nappalit, hogy néz ki a „macskás” szoba. „Csak a macskák tartják bennem a lelket” – hangzott el ekkor Vajna feleségétől. 

Mint kiderült, Tímea számára az volt az egyik legnehezebb dolog, hogy kipakolja Andy szobáját, hiszen még érezte rajta egykori férje illatát. Ekkor elmondta Gönczi Gábornak, hogy férfi-női kapcsolat is volt közöttük, és februárban szerettek volna belevágni a lombikprogramba. Tímea elárulta, miatta halogatták a gyerekvállalást, hiszen még utazni akart, és felépíteni magát, a gyerekfelügyelet pedig 0–24-es munka. 

A Tények Plusz mai adásában csak az interjú első részét láthattuk, holnap következik a folytatás. Ennek az előzetesében hangzott el Vajna Tímeától, hogy a férje halála óta fáj a szíve, úgy érzi, valaki szorongatja, illetve az is, hogy csak nyugtatóval és altatóval képes aludni.

Íme, a beszélgetésről készült videó: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top