Sztárok

Így fogadták Demcsák Zsuzsa szülei Krishant

Demcsák Zsuzsa egy percig sem aggódott amiatt, hogy a családja hogyan fogadja majd indiai férjét, Krishant.

Demcsák Zsuzsa Srí Lankán ismerte meg az Ázsia Expressz külföldi stábjában dolgozó Krishant, akihez már akkor hozzáment feleségül, később pedig Thaiföldre utaztak nászútra. Az indiai férfi megérkezett Budapestre a napokban, azóta pedig több interjút is adott. A BEST magazinból többek között az is kiderül, hogyan fogadták Kristhant Demcsák Zsuzsa szülei és gyerekei. 

,,Igazából senkinek nem kellett elfogadnia, olyan természetesen simult bele a családunkba. Először a fiammal, Benedekkel találkozott, aki este lelkesen újságolta a húgának, milyen jó fej is Krishan” – részletezi Demcsák Zsuzsa a hetilap hasábjain, majd arról is beszélt, mit szóltak a szülei az indiai férfivel való házasságához. 

,,Meglátogattuk a szüleimet, ahol a férjem rövidesen együtt főzött édesanyámmal a konyhában, majd apukámmal beszélgetett politikai, földrajzi kérdésekről. Nagyon jól megértették egymást… Pedig amikor Srí Lankáról megmutattam a gyűrűmet édesanyámnak, és közölte, hogy férjhez mentem, csak legyintett, mondván, ez csak amolyan vakációs fellobbanás, mire hazaérek, úgyis elfelejtem. És nem ő volt az egyetlen, aki ezt így gondolta” – mesélte a műsorvezető, aki további titkokat is elárult a BEST magazin ma megjelent számában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top