Sztárok

Kórházba került Kenderesi Tamás

Kicselezte a rá váró újságírók hadát Kenderesi Tamás, amikor megérkezett Magyarországra.

Mint korábban megírtuk: Kenderesi Tamás kifizette a hétszázezer forintos pénzbüntetést, melyet egy táncoslány fogdosásáért szabott ki rá a Dél-Koreai ügyészség. A 22 éves úszót a kvangdzsui rendőrőrs hátsó bejáratán menekítették ki a sajtó érdeklődése elől. Kenderesi innen a repülőtérre ment, és csütörtökön meg is érkezett Budapestre, ahol szintén újságírók hada várt rá. A Bors beszámolója szerint azonban Kenderesi itt is megtalálta a módját, hogy a sajtót megkerülve távozzon.

Műtét vár Kenderesi Tamásra | Fotó: MTI

A lap felkereste a fiatal úszó szülői házát Pécsett, abban a reményben, hogy ott találják Kendereseit. A férfi anyja azonban közölte: a sportolóra hamarosan műtét vár. Oldalsó térdszalagszakadással versenyzett, ezért miután csütörtökön hazatért a vébéről, néhány napon belül megműtik, ezért nem is ment haza.

Kenderesi édesanyja hozzátette: a család meg fogja ünnepelni Kenderesi 200 pillangón elért nyolcadik helyét, az azonban csak később derül ki, hogy a zaklatási üggyel kapcsolatban „megszólal-e majd, és ha igen, milyen formában”. Az úszószövetség korábban világossá tette, hogy Kenderesire mindenképp fegyelmi vár a szexuális zaklatási vád kapcsán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top