Sztárok

Stohl András: „Az emberek már nem bocsátanának meg még egy baklövést”

Továbbá, először állt kamera elé Stohl András két kisebbik gyermeke.

Stohl András a Tények Plusznak adott interjút az elmúlt évek jellembeli fejlődéséről, a gyerekeiről, a szerelméről – a riporter pedig nem más, mint a lánya, Luca. A bensőséges beszélgetésben olyan témák is feljönnek, amelyekről családi körben egyáltalán nem beszéltek. Ráadásul, a színész két legkisebb gyermeke is feltűnik a kamerák előtt. 

Először a fiatalosságra kérdezett rá Luca. „Nehéz erről beszélni úgy, hogy ne bántsak meg mást. Három és fél éve kapcsolatban élek, fiatalabb a párom, és valószínűleg ez is sokat segít. Senki felé nem szeretnék rugdosást, hiszen édesanyád is sok minden kibírt mellettem, Ancsi is is sok mindent kibírt mellettem… Így, hogy ketten vagyunk, könnyebb. Sokkal intenzívebben tudok a picikkel lenni, intenzívebben, mint anno veletek. Figyelünk rá, hogy milyen munkákat vállalunk el, és hogy töltjük a szabadidőnket” – részletezte a TV2 kamerái előtt Stohl András. 

Luca szerint az emberek már nem emlékeznek a régi Stohl Andrásra, teljesen új ember lett. A színész ezt megerősíti, elmondja, hogy már sok idő eltelt a balesete óta, ráadásul már a budapesti éjszakai életben sem ismerik úgy, mint régen. Amikor felépít maga körül mindent, akkor sikerül lerombolnia pillanatok alatt – vallja a színész, majd hozzáteszi, még egyszer nem akarja ilyen helyzetbe hozni a családját, ráadásul szerinte még egyszer már nem bocsátanának meg neki az emberek. 

Fotó: TV2 / Tények Plusz

Luca megemlíti, hogy annak idején nagyon óvta őt és a húgát a színészettől, hallani sem akart róla, hogy a színművészetire menjen. Mostanra ez megváltozott. „A fiú biztos nem. Franciska érzékeny, de ő fel tudja használni ezt. Tudja kezelni és használni az embereket…” – árulta el Stohl András. 

Luca végül megjegyzi, hogy az édesapja nagyon sokat változott, és ahogy ő látja, szerencsére jó irányban…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top