Sztárok

Könnyeivel küszködve könyörög Aurelio, hogy fogadja vissza Dominika

Szakított Aurelio és menyasszonya, a celeb pedig egy gyönyörű szerelmi vallomás keretében kéri most Dominikát arra, hogy bocsásson meg neki.

Aurelio még A legbátrabb páros alatt kérte meg Dominika kezét. Akkoriban úgy tűnt, a szerelmük biztos lábakon áll, a valóságshow-hős sorozatos visszaesései azonban arra sarkallták a lányt, hogy végleg kilépjen a kapcsolatból. Mivel Aurelio minden elérhetőségét letiltotta Dominika, a kétségbeesett celeb a Mokkában, könnyeivel küszködve kérte volt menyasszonyát, hogy fogadja vissza.

Aurelio bevallotta a videóban, hogy vele nem könnyű együtt élni, és megérti, hogy Dominika kiakadt. Azt is leszögezi, hogy mindig ott bujkál benne a kisördög, és sajnos sokszor a barátaira hallgatott ahelyett, hogy hazament volna a szerelméhez. Ettől függetlenül nem tekinti lezártnak a kapcsolatot. 

„Nagyon sok lemondással jár ez a kapcsolat, de nem bánom. Annak idején sokat éjszakáztam, rácsúsztam a kábítószerre, ebből mind kihozott a Dominika, ráadásul apám halálakor is végig mellettem volt, nem is beszélve azokról az időkről, amikor a média kezdett a gödörbe húzni” – mondja Aurelio, aki tisztában van vele, hogy egy értékes nő bizalmát játszotta el. 

Mindent meg szeretnék tenni annak érdekében, hogy lássa a változást, mert szeretném visszakapni.

A valóságshow-hős bevallotta, hogy minden apró sikertől „elszáll az agya”, és ilyenkor hozzá sem lehet szólni, de ezen is változtatni akar. „Nem hiába térdeltem le előtte, egész életemben azt gondoltam, hogy nem lesz feleségem…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top