Sztárok

Bódi Sylvi visszaült az iskolapadba

A szörfös modell szerint sokkal több értelme van, akár reggel a vécén töltött pár percet is egy oktatóvideó megnézésére fordítani, mintsem a közösségi médián azt nézni, hogy ki mit csinált előző nap.

Különleges titkokat osztott meg közösségi oldalán Bódi Sylvi abból az alkalomból, hogy 100 ezerre duzzadt követőinek a tábora. Mint a „10 dolog rólam” posztjából kiderül, a nyuszis magazin címlapján korábban többször is szereplő szörfös-modell nemcsak a testét, hanem az elméjét is pallérozza.

„Elkezdtem újra »iskolába járni«: az integratív orvoslás területén képzem magam” – árulta el Bódi Sylvi, aki a tanulásról a következő – „Újra »iskolás lettem«. Sylvi Integratív-medicinát tanul” című – Insta-posztjában hosszabban is ír erről.

Elárulta, az egészségmegőrzés, tudatos táplálkozás témakör hosszú évek óta foglalkoztatta, sokat olvas a témában, illetve jár előadásokra, szemináriumokra is. Többek között azért is jelentkezett az online integratív medicina iskolába, mert az egyik tanára Dr. Paul Clayton klinikai farmakológus professzor lesz.

Mint írja, a tananyagokat 3-7 perces videók formájában kapja. „Szerintem sokkal több értelme és haszna van, akár reggel a wc-n töltött pár percet egy ilyen edukációs videó megnézésére fordítani, mintsem a közösségi médián azt nézni, hogy ki mit csinált előző nap” – jegyzi meg az egyéjszakás kalandokat sem megvető szörfös modell, hozzátéve: az oktatás kifejezetten laikusoknak készült. A „tandíjról” pedig azt írja, korrekt. „Ha beülsz a barátoddal egy jobbfajta kávézóba, akkor kb. pont annyit hagysz ott, amennyi a havi tandíj a suliban” – tette hozzá.

Kiemelt kép: sylvibodi / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top