Sztárok

Cserben hagyta a vétkes sofőr Janicsák Vecát

Janicsák Veca a reptérre menet karambolozott, a vétkes sofőr szó nélkül továbbhajtott.

Janicsák Veca a férjéért ment a reptérre, amikor a másik sávból áttért egy autós, és letarolta az énekesnő autóját. A sofőr szó nélkül továbbhajtott, Veca pedig egy Facebook-videóban mesélte el a történteket. A másik autóst azóta elfogták a rendőrök. 

„A szembe sávból egy fekete Seat egy kopasz hímnemű lénnyel a volán mögött letarolta az autómat, bejött az én sávomba, majd utána elhajtott. Már szóltunk a rendőrségnek, de a rendszámot sajnos nem tudtuk leolvasni. Ha valaki esetleg látta a balesetet, legyen szíves segíteni nekünk. Egyetlen ember állt meg segíteni, a többiek mind ledudáltak” – mesélte a baleset után Janicsák Veca, aki azóta még több részletet megosztott egy másik videóban. 

Kiderült, hogy az énekesnő autójának a tükre bánta a manővert, sokkos állapotban mesélt a balesetről. Azt is megosztotta, hogy a lányuk, Emma szerencsére nem volt a kocsiban. A XVIII. kerületi rendőrkapitányság sokat segített nekik, a másik sofőrt is elkapták közben, és szemtanút is találtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top