Sztárok

Híres rapduó borzolja a kedélyeket az Éjjel-nappal Budapestben

Napok óta szerepelnek a Hősök tagjai az Éjjel-nappal Budapestben, és ez még hosszú ideig így lesz.

Az állandó szereplők mellett az Éjjel-nappal Budapest folyamatosan foglalkoztat hírességeket is. Korábban szerepelt már a sorozatban a USNK vagy Nádai Anikó, aki ugyan korábban alapszereplő volt, egy ideje már nem tűnik fel. Egy ideje a Hősök rapduó is szerepel a szériában, és mint kiderült, nagyon élvezik a forgatásokat.

A Hősök rapduó már több részben is szerepelt (Fotó: RTLII)

„Igazából nagyon örülünk neki, nagy megtiszteltetés egy ilyen híres sorozatban benne lenni, és egyben hatalmas élmény is számunkra – mondta Eckü. – Önmagunkat adjuk, mert ha valakinek be kell szólni, vagy kicsit helyre kell tenni, az nekünk nagyon megy” – tette hozzá nevetve Mentha.

„A srácok zseniálisan jó fejek. Eckü ugyanakkora bohóc, mint én, szóval nagyon jól kijövünk. Mentha egy kicsivel visszafogottabb, de ő is egy hatalmas forma. Nagyon gördülékeny a közös forgatás” – mesélte Milán, az ÉNB főszereplője. Hogy a Hősök még pontosan meddig szerepel a sorozatban, az kiderül hétköznap esténként 21:30-tól az RTL II-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top