Sztárok

Ilyen még sosem történt a Tankcsapdával

Főfellépője lett volna a Tankcsapda a Miskolci Sörfesztiválnak, de a szervezők váratlanul lemondták a szeptember 7-re beharangozott bulit.

A Hajdú Péter által megálmodott sörfesztivál szervezői közleményt adtak ki – írja a Blikk„A zenekar a sörfesztivál előtti időszakban négy közeli helyszínen is fellépett, illetve fellép. Láthatjátok őket 08. 24-én Szerencsen, 08. 30-án Egerben is” – írták a szervezők.

„Minket érdekelnek igazán a miskolciak, ezért nem akartunk olyan fellépőt főműsoridőben, akiket az elmúlt egy hónapban háromszor is láthattak a helyiek 50 kilométeres körzetben” – mondta Hajdú Péter.

Fotó: smagpix

„A Tankcsapda a fesztivál főfellépője lett volna. Szombat estére várjuk az odalátogatók negyven százalékát. Hat héten belül öt bulit számoltunk a környéken abban az időszakban, így – érthető okokból – úgy döntöttünk, ilyen körülmények mellett nem vállaljuk be a Tankcsapdát” –  mondta Schmidl Péter ügyvezető, többségi tulajdonos.

„Nem az elmaradt gázsi a probléma, ez inkább erkölcsi veszteség a zenekar számára, hiszen vártak minket a rajongók. Nem emlékszem, hogy ehhez hasonló eset történt-e a Tankcsapda harminc éve alatt” – mondta a zenekar sajtósa.

(Nyitókép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top