Sztárok

Cinthya Dictatorban nincs félelemérzet

Cinthya Dictator is feltűnik a World Urban Gamest népszerűsítő imázsfilmben, melyet Budapest ikonikus és izgalmas helyszínein forgattak

Budapest ikonikus helyszínein mutatja be a legmenőbb utcai sportok képviselőit a World Urban Games imázsfilmje, amelynek a forgatásán Cinthya Dictator is részt vett„Fotósként és médiadesignerként hatalmas élmény volt a forgatás. Azonkívül, hogy motivál az, ha ilyen szuper produkcióban szerepelhetek, izgalmas a kulisszák mögé tekinteni. Ilyen kreatív közösségnek a részese lenni felemelő és fantasztikus érzés, alig vártam a következő napot, hogy láthassam az újabb bevilágított budapesti helyszíneket” – mesélte a projekt kapcsán Cinthya, aki eddigi extrémsport-élményeiről is beszámolt.

Cinthya Dictator megtisztelő felkérést kapott (Fotó: WUG)

 „Nyilván nem professzionális szinten, de kicsit tudok gördeszkázni és görkorizni. Régen a fitness görkorim két középső kerekét kiszedtem, hogy agresszív görkorizhassak. Nincs bennem félelemérzet, két-három évesen már tudtam pótkerék nélkül biciklizni, anyukám szerint ez azért nem jellemző ennyi idős korban. Aztán persze később a művészet került a középpontba az életemben – avatott be Cinthya, akivel a világjátékok nézői között is találkozhatunk majd. – Tisztelem azokat, akik ilyen hatalmas bátorsággal és adrenalinfüggőséggel vezéreltek. Miközben nézem őket, tiszta stresszben vagyok, és aggódom értük. Mint minden más sportversenyt, biztosan a WUG-ot is végig fogom izgulni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top