Sztárok

Valóra válik Németh Kristóf álma

Meglesz az épület, ahova beköltöztetheti a színházát.

Azt írja a Bors, hogy Németh Kristóf önálló épületet talált a Fórum színháznak, melynek egyszerre vezetője és tulajdonosa. A lap megjegyzi, hogy a színművész 2016-ban adta el üzleti részét a magánszínházként működő Játékszínből, majd alapította meg a Fórum Színházat.

A társulat eddig (Budapesten) leginkább az Uránia Filmszínházban tartotta előadásait, de ez idén év végétől másképpen lesz. „Azt tűztem ki célul, hogy vagy 2019-ben megtalálom a sa­ját önálló játszóhelyet, vagy en­nek nincs értelme, és lemondok a színházalapításról. Az el­múlt egy évben gőzerővel ezen dolgoztam, míg a repertoáron lé­vő darabokat igyekeztünk mi­nél több helyen játszani. Nem sze­retnénk tovább albérlők lenni az Urániában – magyarázta Németh a lapnak. – Hacsak nem jön valami ha­talmas krach, akkor december környékén a teljesen saját színházamat meg tudom nyitni a belvárosban. Már elkezdtük az építkezést, bevallom, régi álmom volt egy olyan, mint a néhai Budapesti Kamaraszínház. 2019 utolsó fele igazán szerencsés csillagzat alatt van most számomra: a saját színház mellett itt van újra a Drága örökösök az RTL Klubon, és hamarosan megszületik Lóci kistesója is. A feleségemmel, Zitával hamarosan közös vállalkozásba szeretnénk kezdeni. Zitával mindketten azon vagyunk, hogy magunk te­remtsük meg a jövőnket.” 

Fotó: Fórum Színház Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top