Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Felesége Sas Józsefről: hisztis, és a fegyelem sem az erőssége

Sas József nehezen viseli a kiszolgáltatott állapotot.

Felesége a Borsnak elmondta, hogy Sas József már sokkal nyugodtabb, és a vérnyomása is rendben van, most a munka helyett egyértelműen a gyógyulásra koncentrálnak.

„Józsi minden évben nyáron tervezte meg a következő évadot, de nem véletlen az sem, hogy rosszul lett. Elmúlt már 80, de be kell látni, ez nem egy nyugdíjas szakma. Rengeteg munkával jár, 10–15 embert kellett koordinálnia, nem csoda, hogy olyan magas volt a vérnyomása állandóan. Most kiegyensúlyozott, és a stroke után a vérnyomása is beállt, jobb gyógyszerkombinációt kap. Sokkal nyugodtabb, hogy nem csinál színházat” – mondta Sas József felesége, aki azt is elárulta, hogy férje nem könnyű beteg.

„Hisztis, és a fegyelem sem az erőssége. Mindent azonnal szeretne, de ez most nem az az időszak. Hosszú út még a gyógyulás. Sokszor tü­relmetlenné teszi az állapota… Nehezen bírja, és a kiszolgáltatottság is megviseli” – mondta Sas József felesége, aki hozzátette, hogy férje idén már egészen biztosan nem fog színpadra állni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top