Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Pszichológussal dolgozza fel a válást Wolf Kati

Wolf Kati válásán sokan meglepődtek, a Story magazinban részletezte, hogy mi történt.

Wolf Kati 20 év után elvált a férjétől – az okokat a ma megjelent Story magazinban részletezte. Az énekesnő nagyon ritkán beszél a magánéletéről, szinte csak a koncertek után, ha a rajongók kérdezik, mi van a gyerekekkel, és hogy van a férje. Most azonban élete egyik legnehezebb időszakáról mesélt. 

„Az elmúlt egy évben rengeteget gondolkodtam azon, miként lehetséges, hogy mindketten rengeteget dolgoztunk, és sok mindent megtettünk a házasságunk megmentéséért, mégsem sikerült. Vajon min múlik, hogy egyesek kapcsolata életük végéig tart, és vannak, akiké nem. Sajnos nem tudom a választ erre a kérdésre. Talán a szerencsén múlik? Véletleneken múlhat-e egyáltalán? Nem tudom, szerintem nincsenek biztos receptek. El nem váltunk, csak szétköltöztünk, én most ezt találtam a legjobb megoldásnak. Én mentem arrébb a két lányunkkal, most öt percre lakunk a férjemtől, direkt közel költöztünk. A lányok akkor jönnek-mennek, amikor akarnak, mindkettőnknél otthon vannak” – mesélte a lapnak Wolf Kati, aki azt is elárulta, hogy a családja, a barátai és egy pszichológus is segítettek neki a történtek feldolgozásában.

„A szüleim és a barátaim végig mellettem álltak, bármikor felhívhattam őket, és elsírhattam nekik a bánatomat. És aki még nagyon sokat segített, az egy pszichológus, akihez eleinte a gyerekek miatt többször is elmentem, hogy
tanácsot kérjek, hogyan kell nekik elmagyarázni egy ilyen helyzetet, hogyan kell a válást végigcsinálni velük.
Végül ott ragadtam nála, rengeteget segített nekem. Azt tanácsolta, őszintén és mindig csak annyi információt kell a gyerekekkel ilyenkor megosztani, amennyi éppen szükséges.”

További részleteket a Story magazinban olvashatsz:

A Storynak mesélt először

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top