Sztárok

Ezért törölhették Schobert Lara közösségi oldalát

Egyik pillanatról a másikra törölték Schobert Lara közösségi oldalát.

A Schobert család értetlenül áll az eset előtt. Rubint Réka megtette a szükséges lépéseket.

„A Szigeten voltunk, amikor ez történt. Én Norbikával egy koncerten, Lara pedig egy másikon, ahonnan még láttam is, hogy hasonlóan, mint mások, videót töltött fel a koncert pillanataiból. Aztán egy órával később hívott, nézzem meg a profilját, mert elérhetetlen. Még csak értesítést sem kapott. A kollégáim azóta írtak egy hivatalos levelet az Instagramnak. Kíváncsi vagyok, mi lesz a válasz” – mondta Rubint Réka. A Blikk szerint az eljárás hátterében az is állhat, hogy feltörték a fiókot vagy pedig nemrégiben közzétett bikinis fotói miatt tiltották le Lara fiókját.

Fotó: smagpix

„Lara szabálykövető, megfelelő értékrenddel bíró gyerek, jó tanuló és sportoló. Az oldalán soha nem voltak provokatív képek, olyasmi, amit más ne tenne közzé. Természetes, hogy nyáron fürdőruhában látható, télen meg síruhában. Értem, hogy szeretnének példát statuálni, de akkor kössék a regisztrációt sokkal szorosabb korhatárhoz. A gyerekem értetlenül áll az eset előtt, és csalódott” – mondta Rubint Réka.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top