Sztárok

A 49 éves Barta Sylvia sokat tesz bomba testéért

Barta Sylvia nagyon jó formában van, de ennek érdekében meg is tesz mindent.

Barta Sylvia évekig nem volt képernyőn, majd 48 évesen, tavaly visszatért a TV2-re. Az időjóst a gyerekei vették rá a visszatérésre, illetve az, hogy visszanyerte régi alakját, amit a húszéves lányok is megirigyelhetnek. Sylvia a Borsnak mesélt arról, hogyan érte el jelenlegi formáját, és mit tesz azért, hogy ez így is maradjon. 

Egy korábbi videóban Mádai Viviennel láthattuk őket bikiniben:

„Szerencsés vagyok, mert megvolt az alapizomzatom, így nem kell sokat tennem azért, hogy formába hozzam magam. Nem azért edzek, mert fogyni szeretnék, hanem az egészségem miatt, az ízületek mobilitásának megtartása a fontos” – részletezte a napilap hasábjain Barta Sylvia.

Barta Sylvia odafigyel az étkezésre és mellette edz is (Fotó: TV2)

„Szerintem az a legfontosabb, hogy harmóniában tartsuk a testünket és a lelkünket. Ha ez az egyensúly megvan, akkor sokkal könnyebb formába lendülni. Nyáron edzéseket nem tartok, mert a családdal töltöm a legtöbb időt, és nagyon jókat eszem. De amint beköszönt az ősz, heti háromszor zumbázok, alakformáló edzéseket tartok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top