Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Sztárok

Rácz Gergő: „Viharosan indult a kapcsolatunk a feleségemmel”

Rácz Gergő kapcsolata a feleségével nem volt mindig felhőtlen, de mára mindketten lenyugodtak.

A Csendes Vihar című dal Simplex alapötlete alapján született, aki Tomy Montanát kérte fel társzerzőnek, hogy jellegzetes house hangzásával tegye igazán trendivé a dalt.  „Karakteres hangra volt szükségünk Simplexszel teljes egyetértésben esett a választásunk Gergőre, aki örömmel elfogadta a felkérésünket. Gergő ötleteivel nagyon sokat hozzátett a dalhoz, és formált rajta, így a végeredményhez nemcsak az énekhangjával, de remek gondolataival is szervesen hozzájárult” – mesél az együttműködésről Tomy, aki két évtizedes dj-produceri karrierje során számos külföldön is hangos sikert tudhat maga mögött a We gonna feel it sláger óta is.

A Csendes vihar klipje egy szerelmi háromszöget mutat be

A Csendes vihar klipje egy szerelmi háromszöget mutat be, ami tipikus esete a férfi és a nő közötti érzelmek komplexitásának. Rácz Gergő ma már stabil kapcsolatban él, és büszke apuka, de nem mindig volt így… „Viharosan indult a kapcsolatunk a feleségemmel, az elején többször is különváltunk, de végül letisztultak az érzelmek, és most már több mint hat éve élünk együtt harmonikusan” – meséli Gergő, aki kislánya születését követő 3 hónapig munkáját is félretette, hogy segítsen párjának. „Fontos, hogy amíg minden új, ne hagyjuk magukra az anyukát. Nagyon sokat foglalkozunk Lorinával. Még csak 10 hónapos, de átlag felett sok szót mond és ért, rendkívül kommunikatív” – folytatja az énekes, aki azt is elárulta, hogy kislánya a koncertjeire is gyakorta elkíséri, ahol természetesen fülvédővel tapsikolhat és táncolhat.

Íme, a klip:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top