Sztárok

Robert De Niro beperli a titkárnőjét, mert munkaidőben Jóbarátokat nézett

Négy nap alatt 55 részt. És rengeteg pénzt elsikkasztott.

Robert De Niro filmes bevételeit kezelő cége hatmillió dollárra perli a vállalat egykori alkalmazottját, aki szerintük elsikkasztott egy rakás pénzt, és munkaidőben sorozatokat nézett.

A Canal Productions azzal vádolja Chase Robinsont, hogy hatalmas összeget költött luxusételekre és utazásra a cég pénzéből. Két év alatt csaknem 13 ezer dollárt (3,8 millió forintot) vert el a Paola’s étteremben, és további 9 ezer dollárt költött élelmiszerboltokban. Taxira és uberre 32 ezer dollár, 9,5 millió forint ment el.

A cég állítása szerint a nő alig járt be a munkahelyére, ha mégis, akkor elképesztő mennyiségű sorozatot nézett. Állítólag volt olyan négynapos időszak januárban, amikor 55 részt nézett meg a Jóbarátokból.

Robinson 2008-ban került a színész mellé mint asszisztens, aztán az évek során a cég alelnöke lett, 2019-ben évi 300 ezer dolláros fizetésért. Áprilisban hagyta ott a vállalatot, mert egyre többen kételkedtek a munkájában.

A nő a távozáskor nevetségnek nevezte a vádakat, az ajánlólevelét viszont De Niro nem írta alá.

(Variety)

(Kiemelt kép: MTI/EPA/Dzsalam Morcsidi)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top