Sztárok

Fenyő Miklós különleges módon emlékezik meg Szaxi Maxiról

Fenyő Miklós különleges megemlékezést tervez szombat esti nagykoncertjén az elhunyt zenész tiszteletére.

Múlt csütörtökön érkezett a szomorú hír, miszerint elhunyt Fekete Gyula, vagyis Szaxi Maxi. Több zenész emlékezett meg róla a közösségi oldalain, a Hungária egykori vezetője, Fenyő Miklós azonban egy nagyobb volumenű megemlékezést tart a szombati nagykoncertjén – írja a Blikk

Szép gesztus ez Fenyő Miklóstól (Fotó: Smagpictures.com / Szilárd Vörös)

,,Miklós nemcsak a kötelességének érzi, hanem a lehető legtermészetesebb gesztusnak tartja, hogy az immár hagyományosnak mondható, augusztus végi, fővárosi nagykoncertjén megemlékezzen Gyuláról, ahogy azt tette korábban is, amikor közeli zenészbarátja távozott az égi zenekarba. Meghitt hangulatban szeretné megidézni ennek a páratlan embernek az emlékét. A többi maradjon meglepetés” – tudta meg a lap Környei Attilától, Fenyő menedzserétől.

A zenész egyébként a Facebook-oldalán is megemlékezett egykori partneréről. „Együtt sírtunk, együtt nevettünk. Szaxin, gitáron, zongorán és minden más hangszeren is virtuóz voltál. Mindig tudtam és értékeltem, valahányszor visszahívtalak. Csakúgy, mint a közönség számtalanszor visszázott. Ezt adtad mindannyiunknak. Ha tehetném, újra visszahívnálak. Isten áldjon. Béke Veled, Gyula!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top