Sztárok

Megszűnik Villám Géza műsora

Tizenkét adás után véget ér a Heti dörgés.

Egy évad után megszűnik a Heti Dörgés, Villám Géza közéleti talk show-ja a Comedy Centralon.

„Vége a nyárnak, és egyre többen kérdezik, hogy mikor folytatódik a Heti Dörgés Villám Gézával. A szomorú hír az, hogy a Heti Dörgéstől el kell búcsúznunk”

– írta az Instagramján Villám Géza, azaz Szabó Gál András.

Szerinte azért szűnik meg a műsor, mert „nem titok, hogy a Comedy Central vezetőségével nem voltam egy hullámhosszon egy csomó gyártási kérdésben. A vártnál lényegesen jobb nézettségi adatok ellenére viharosan készült a műsor hétről hétre. A produkció hónapjai alatt a vérnyomásom olyan magasra szökött, hogy onnan még Klein Dávid is visszafordult volna.”

A SorozatWiki információi szerint a Comedy Centralt is üzemeltető Viacom nem volt elégedett a Heti Dörgés Villám Gézával eredményeivel, ezért döntöttek úgy, hogy nem folytatják a műsort.

A talk show 3 hónapon keresztül 12 adással került képernyőre hétfőként 22 órakor. Villám Géza egy jó hírt is bejelentett: hamarosan jön az új sorozata, „A túlélés csodálatos világa”, amelyben „Bear Gryllst nagyon durván lenyomom”.

(Kiemelt kép: YouTube/Comedy Central Magyarország)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top