Sztárok

Judy küldetésnek tekinti horrorbalesetét

Zenésztársa, Zsolt a mai napig nem dolgozta fel a 21 évvel ezelőtti szerencsétlenséget.

Huszonegy évvel ezelőtt teljesen megváltozott A Nagy Duettben is szereplő Judy élete. A Groovehouse énekesnője zenésztársaival, Bogár Miklóssal és Kárpáti Zsolttal Szolnok felé tartottak, amikor ütköztek egy kamionnal. Judy sérült meg a legsúlyosabban, azóta közel 40 műtéten esett át. Állítja, idővel feldolgozta a traumát, az autót vezető Zsolt azonban nem lép át egykönnyen a csapat drámáján – írja a Blikk.

Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Úgy érzem, Zsolt a mai napig nem dolgozta fel a történteket. Hibáztatta magát, pedig soha nem mondtam, hogy miatta történt volna a baleset, vagy megakadályozhatta volna. Persze ő ült a volán mögött, máshogy élte meg a történteket” – árulta el a második gyerekre vágyó, 44 éves énekesnő, aki mára már elfogadta a múltat.

Nem gondolkozom azon, milyen lehetne az arcom, vagy milyen lenne úgy mosolyogni, hogy nincsenek hegek. (…) Már úgy gondolok a balesetemre, hogy kaptam egy küldetést: segítsek másokon” – vallotta be Judy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top