Sztárok

Melania Trump és Justin Trudeau csókján pörög az internet

Az amerikai first lady és a kanadai miniszterelnök úgy festenek együtt, mintha egy divatmagazinból léptek volna ki.

Az internet népe teljesen megőrült, miután fotók jelentek meg arról, ahogy Melania Trump a kanadai miniszterelnököt, Justin Trudeau-t köszöntve a levegőbe ad neki puszit, és az előtérben Trump áll morózus kifejezéssel az arcán.

A közvélemény által elbűvölőként és romantikusként emlegetett csók a franciaországi Biarritzban tartott G7 csúcstalálkozón csattant a levegőbe a vezetők családi fotózása közben.

A pillanatot egy Vogue-hirdetéshez hasonlították, és teljesen letarolta a Twittert, ahol ennek köszönhetően nagyon felkapott a #Melanialovestrudeau hashtag.

Judi James testbeszédszakértő szerint a kameraszög még drámaibbá tette a tökéletes időzítésű pillanatképet.

„Melania megmutatta a köszöntés gyengédebb megközelítését a nagyon sármos Trudeau-val, párosuk úgy néz ki, mint egy Vogue-hirdetés, míg Trump komoran bámul az előtérben” – mondta Judi.

Az ausztrál miniszterelnök, Scott Morrison is szerepel a most felkapott képen, kínosan állva a háttérben.

Az emberek természetesen leírták véleményüket a pillanatfelvételről: néhányan romantikusnak nevezték a képet, mások azon gúnyolódtak, hogy még nem látták, hogy Melania valaha így nézett volna a férjére.

(via)

Kiemelt kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top