Sztárok

Kiderült, miért mehetett tönkre Böde Dani házassága

Vajon miért mehetett tönkre Böde Dani és Dóra régóta tartó kapcsolata?

Bizonyára sokan meglepődtek, amikor a napokban kiderült, hogy Böde Dani elválik a feleségétől, ráadásul közben összejött a Fradi kézilabdakapusával, Bíró Blankával. A focista és új szerelme egyelőre nem szólaltak meg a hír kapcsán, Dani volt felesége azonban azt nyilatkozta, hogy már akkor együtt voltak, amikor férje még otthon lakott.

Fotó: Laszlo Szirtesi/Alamy Liv/profimedia

A Bors ellátogatott Madocsára, ahol sokan sokfélét mondtak a lapnak, de az egyik helyi lakos azt nyilatkozta, régóta válságban volt a sportoló házassága. „Dani felköltözött a fővárosba, szerette volna, ha vele tart a párja is, de Dóra nem akarta követni. Amikor a Fradi idegenben játszott, akkor Dani még hétvégén sem tudott hazalátogatni. A távolság, és hogy egyre kevesebb időt töltenek együtt, nem tett jót a kapcsolatuknak” – mondta a jól informált helybéli.

A lap a volt feleség, Dóra házához is elment, ő azonban éppen nem volt otthon. A nő, aki ajtót nyitott, közölte, hogy ügyvédnél van, és ne is keressék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top