Sztárok

Zaklatója Molnár Anikó halálát kívánja

Molnár Anikó először fel akarta jelenteni rosszakaróját, végül úgy döntött, máshogy veszi fel a kesztyűt.

Bár Molnár Anikó már régóta hozzászokott, hogy jócskán akadnak olyanok, akik nem szimpatizálnak vele, és ennek a legkülönböző fórumokon – többek között a közösségi oldalán – hangot is adnak, ám a legutóbbi támadás, amit egy számára ismeretlen férfitól kapott, még őt is sokkolta. Mint kiderült, a zaklató Anikónak privát üzenetet küldött, amiben többek között arról írt, sajnálja, hogy Anikó csak várta a halált. „Vihetett volna, senkinek sem hiányoznál” – tette még hozzá.

Molnár Anikó a Borsnak elmondta, elképzelni sem tudja, mi válthat ki ilyen indulatokat zaklatójából. „Nem tudom, miért zavarja a létezésem. Nemrég a Tények Extra című műsorban szerepeltem , a pánikbetegségről volt szó, ekkor mondtam azt, hogy voltak olyan pillanataim, amikor élni sem akartam.”

Anikó hozzátette, először arra gondolt, feljelenti a zaklatót, ám végül úgy döntött, egy egész más módszerrel veszi fel vele a harcot: „Kifotóztam a profilképét és közszemlére tettem a leveleit, amiket a nevét vállalva írt. Hadd lássa mindenki, milyen ember” – árulta el Anikó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top