Sztárok

Bereczki Zoltán a leánykérésről mesélt a Sztárban sztár leszekben

Keveset beszél magánéletéről Bereczki Zoltán, ezért is meglepő, hogy a Sztárban sztár leszek! első adásában válásáról és az új kapcsolatáról is mesél.

Startol a Sztárban sztár leszek első évada, vasárnap este látható a TV2-n az első rész. A megújult produkcióban most nem ismert emberek, hanem civilek bújnak majd híres előadók bőrébe, felkészülésüket pedig Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Horváth Tamás vagy Pápai Joci segíti majd. A négy mester először együtt válogat a jelentkezők közül, aztán pedig  kialakítják saját csapataikat.

A Sztárban sztár leszek! mesterei: Bereczki Zoltán, Horváth Tamás, Tóth Gabi és Pápai Joci (Fotó: TV2)

A sajtóvetítésen az első rész sikert aratott, a műsor számos vicces pillanatot tartogat, de emellett megható jelenetekre is számíthatnak a nézők. Az már valami, ha azt mondjuk: Bereczki Zoltánnak is könny szökött a szemébe egy szerelmi jelenetet látva. Nem hagyták szó nélkül ezt a zsűritársak, az énekes pedig elmagyarázta nekik: ő egészen másként nézi a hasonló jeleneteket, hiszen neki már volt egy házassága. Ennyit a több évadnyi Sztárban sztár zsűrizés alatt nem mondott magáról a rendszerint csakis szakmai alapokon értékelő énekes. 

Bár a válásáról mesélt az első rész felvételén, azt tudjuk, hogy ez a múlt, hiszen Bereczki most már nem magányos, Bata Éva színésznő oldalán rátalált a boldogság. Így a műsorban is látható lesz, amikor elmondja az érzelmes pillanatok után: “Írtam is a csajomnak.”

Amikor viszont a többiek arról faggatják, hogy náluk várható-e leánykérés, arra is őszintén felel: “nem, ennek még nem jött el az ideje”. És hogy mi volt az a jelent és az a dal, ami miatt Zoli érzelmes hangulatba került? Az kiderül a műsor első adásából.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top