Sztárok

Jakupcsek Gabriella: „Igyekszem felfogni az idő múlását”

Jakupcsek Gabriella nem titkolja életkorát, és jól felkészült a későbbiekre is.

Bár az adatok nyilvánosak, azért kevesen tudják, és főleg kevesen hiszik el, hogy Jakupcsek Gabriella 56 éves. A műsorvezető hosszú évek óta képernyőn van, de alig változott valamit. Amikor megszületett a kislánya, Emma, szinte visszafiatalodott, és most is az a célja, hogy ne a lánya nagymamájaként, hanem vagány anyukaként tekintsenek rá. 

„Én valahogy akként igyekszem felfogni az idő múlását, hogy próbálom maximálisan kiélvezni a pillanat örömeit” – mesélte a Nők Lapjának Jakupcsek Gabriella, aki későn született lányára is kitért.

„(…)Először fiús anya lettem, most viszont itt van Emma, negyvenhat éves fejjel lányos anya lettem, és ez alapvetően sok mindent megváltoztatott bennem. Merészebbé tett. Nem pirulok el, ha végigmér egy riportalany, hanem jóleső érzés fog el. Ne anyóka-néni legyen Emma mamája, hanem egy vagány nő. Ennyivel tartozom magamnak és neki” – részletezte a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top