Sztárok

Először nyilatkozott L.L. Junior elhunyt kisfiának édesanyja

Csillának a gyász mellett most attól is rettegnie kell, hogy a nagyobbik fiát is elveszíti.

Először nyilatkozott Hopp Csilla, L.L Junior elhunyt kisfiának édesanyja a tragédia óta. A gyászoló anyukának ugyanis elege lett abból, hogy a zenész és rajongói a kis Dávid halálának okozójaként emlegetik. Ráadásul most attól kell rettegnie, hogy a nagyobbik fiát is elveszíti, mert a zenész el akarja perelni tőle.

Nincs arra szó, amit ilyenkor egy anya érez, ezt nem lehet megfogalmazni. Főleg, hogy ott voltam, végignéztem a kisfiam halálát. A kezeim között halt meg, senkinek nem kívánom ezt az érzést” – mondta megtörten a Borsnak Csilla, aki egykori párjának is üzent: „Ne papírokat adjon be a bíróságra, és ne a mocskolódással legyen elfoglalva! A gyerekeink érdekét tartsa szem előtt, a tisztességes temetést, és Lacika jövőjét!

Mint mondja, próbál Lacikáért tovább élni. „A végsőkig kitartok, nem akarom a másik kisfiamat is elveszíteni! Mindent el fogok követni, hogy a gyerekem mellettem legyen, mert nem vagyok rossz anya” – jelentette ki.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van,
hívja mobilról is a
116-123
ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top