Sztárok

Lang Györgyi egyvalamit nagyon kipróbálna

Szubjektív közvetítésről van szó, pedig egy közvetítés nem lehet szubjektív. A Nők Lapjában jelent meg interjú az énekesnővel.

Lang Györgyi immár 10 évvel ezelőtt szklerózis multiplex miatt került kerekesszékbe. Egyedül él, de barátai és édesanyja is sokat járnak hozzá, kutyája pedig mindig mellette van. „Őket nem zavarja a kerekesszék, körülöttem nyüzsögnek, segítenek, bennük nem csalódom. Hívás nélkül jönnek. Hoznak kaját, sétáltatják a kutyámat, Terit, már akivel elmegy, bevásárolnak, vagy elvisznek bevásárolni. Nálam bárki és bármikor itt lehet. Úgy élünk, mint egy nagy család.” Az énekesnő hozzátette, hogy a negatív embereket kizárja, pontosabban „a legrövidebb úton építi le” őket, sőt a barátait is igyekszik megóvni tőlük. „Ha mondjuk a Mari (Falusi Mariann – a szerk.) környékén megjelenik egy új pasi, és az nem frankó, szólok. A Mari meg nem hisz nekem, de egy-két hónapon belül kiderül, hogy igazam van.” 

Lang Györgyi és Falusi Mariann / MTI Fotó: Kovács Tamás

Györgyi arról is beszélt, hogy a kora nem zavarja (62 éves volt májusban), inkább irigyli az időseket, tetszik neki az arcuk, és csodálja az élettapasztalatukat. Hozzátette, hogy szerepel valami a bakancslistáján, mégpedig: „Sportriporterként kipróbálnám magam a tévében. Imádom a kézilabdát, sokszor nézek meccset, és egyszer szeretnék élőben közvetíteni egy női kézimeccset. Az én közvetítésem nagyon szubjektív lenne.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top