Sztárok

Jolly volt barátnője: „Nem jelenteném ki, hogy többé nem lesz köztünk semmi”

Jolly volt barátnője, Szuperák Barbara meglepő kijelentést tett.

Jolly és Suzy nyár elején jelentették ki, hogy vége a házasságuknak, ekkor pedig a zenész már nem is élt otthon. Pár nappal később kiderült, Jollynak új kapcsolata van, méghozzá Fásy Ádám egy korábbi szépségkirálynőjével, Szuperák Barbarával jött össze. A szerelmük három hónapig tartott, hiszen a mulatós visszament Suzyhoz és a kislányához. A Story magazinban arról mesélt, hogy megpróbálják újraépíteni a kapcsolatukat, de nem tudja, hogy sikerülni fog-e. Ugyanezen cikkben Szuperák Barbara arról mesél, nem mondaná, hogy soha többet nem jönnek össze Jollyval. 

Szuperák Barbara és Jolly három hónapig voltak együtt (Fotó: Instagram)

„Az igaz, hogy most véget ért a kapcsolatunk, de azt azért nem jelenteném ki, hogy többé nem lesz köztünk semmi, ki tudja, mit hoz a jövő” – mesélte Barbara a lapnak, majd hozzátette, maximálisan megérti, hogy Jolly visszament a családjához, hiszen nagyon hiányzott neki a kislánya. Azt is elárulta, nem gondolta, hogy ilyen hamar véget ér a szerelmük, őt is meglepte a szakítás.

További részleteket a Storyban olvashatsz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top