Sztárok

Segítséget kért L.L. Junior

A 6 éves Lacika végignézte öccse tragikus balesetét, apja szakemberhez fordult.

Pénteken helyezik örök nyugalomra L.L. Junior kisfiát, Dávidkát, akit a múlt szombaton gázoltak halálra. Mint a Blikk megtudta, a rapper idősebbik fia, a 6 éves Lacika – akit L.L. Junior el akar perelni az édesanyjától – pszichológus szakembertől is kap segítséget, hogy felkészüljön öccse temetésére. A zenész ugyanis terapeutát keresett a tragikus balesetet végignéző gyermekének.

Junior elment egy pszichológushoz, akivel azóta is folyamatosan konzultál arról, hogyan segítsen Lacikának feldolgozni a traumát, valamint hogy felkészítse őt a temetésre” – mondta el az énekes ügyvédje, dr. Mester Csaba.

A kis Lacika a körülményekhez képest jól van, mindenki rá figyel, lessük a kívánságait” – árulta L.L. Junior menedzsere, Száva Rita.

A bulvárlap úgy tudja, a zenész már kiválasztotta kisfia hófehér koporsóját, s ragaszkodott hozzá, hogy a Fiumei úti sírkertben tartandó temetésen Dávidka testét fehér hintó vigye a sírhoz, fehér lóval.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van,
hívja mobilról is a
116-123
ingyenes, lelki elsősegély számot!

Kiemelt kép: MTI Fotó: Soós Lajos 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top