Sztárok

Vasvári Vivien: „Az ember mindig küzd valamiért, míg bele nem fárad”

Vasvári Vivien tegnap jelentette be a szakítást, most pedig mesélt is a körülményekről.

Vasvári Vivien és Fecsó szerelmét végigkísérhették az olvasók – rengeteg közös fotó és program, álomesküvő, közös gyerek. A kapcsolatnak azonban véget vetett a modell, ezt tegnap, az Instagram-oldalán tette közzé. Rengetegen fejezték ki sajnálatukat a szakítással kapcsolatban, némelyik hozzászólónak pedig reagált Vasvári Vivien

„De akkor miért volt mindig annyi szerelmes poszt, meg ide megyünk oda megyünk, ezt sose értem, hogy akkor kifelé miért kell azt mutatni hogy minden oké, imádjuk egymást, aztán meg bumm, jön a bejelentés egyik napról a másikra, hogy vége” – tette fel a kérdést jogosan az egyik kommentelő, amire válaszolt Vivi.

„Az ember mindig küzd valamiért, míg bele nem fárad” – írta, utalva arra, hogy mindent megtett a házasságáért, de sajnos nem lett jobb a helyzet. A modell a Blikknek is nyilatkozott a szakítás okairól.

„A nyár elején is volt egy mélypont, amikor azt hittem, nincs tovább, mégis adtam még egy utolsó esélyt Fecsónak. Vártam, hogy megváltozzon, de nem sikerült. Már nem élünk együtt, de ennél többet nem szeretnék mondani. A válási papírokat még nem adtuk be, de a napokban erre is sor kerül majd. Remélem, sikerül mindent békésen megoldanunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top