Sztárok

Király Viktornak Majka a példaképe

Az egykori Megasztár-győztes meglepő őszinteséggel mesélt magánéleti terveiről.

Király Viktor idén nyáron Rómában kérte meg modell kedvese, Virág Anita kezét. Ezzel kapcsolatban most a Borsnak őszintén elmondta: noha nagyjából már tudják, milyen lagzira vágynak, az esküvővel egyelőre még várnak egy kicsit.

Ami a családalapítást illeti, Király Viktor erről is őszintén mesélt a lapnak. „Szeretném tartani magam a sorrendhez, hogy lánykérés, esküvő, és csak utána jön a baba. Persze, akkor sincs baj, ha végül máshogy alakul, de ez a terv” – árulta el az énekes, akinek meggyőződése, hogy a szakmája miatt nem lesz átlagos apuka.

„Úgy látom, azért elég sok zenésznek sikerül megbirkóznia ezzel. Nagyon pozitív családminták vannak előttem, amelyek egyben motiválnak is, mint például amilyen Majkáéké. Fiatalosak, jókedvűek, viszik a gyerekeket koncertekre, nyaralni, mindenhova” – mondta a Borsnak Király Viktor, aki valahogy ugyanígy szeretné majd alakítani saját családi életét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top