Sztárok

Komoly rosszullétek hátráltatták az Ázsia Expressz 2. versenyzőit

A stáborvos, Varga Norbert éjjel-nappal készenlétben állt, hogy segítsen a párosokon, de volt is dolga bőven – írja a Blikk.

Az Ázsia Expressz 2. orvosának az életmentéshez szükséges felszerelést szerencsére nem kellett bevetnie.

„Egy mentőautónyi felszerelés volt nálam, egy része abban a biztonsági autóban, amellyel végig követtem a párosokat a versenyben. Próbáltunk mindig úgy helyezkedni, hogy a legelső és a legutolsó duóhoz is időben érkezhessünk, ha bármi baj történik. Persze, minden este megkerestük őket, hogy egészségügyi és biztonsági szempontból is leellenőrizzük a szállást, amelyet találtak, illetve, hogy ellássuk a kisebb sebeiket. A higiénia hiánya miatt egy kisebb horzsolás is komoly fertőzésveszélyt rejtett volna magában, ha nem kötjük be, de olykor inkább amolyan pszichológusként hallgattam meg őket…” – mondta Varga Norbert mentőtiszt.

Az indiai csípős ételes feladat szinte mindenkit padlóra küldött – mesélte , aznap este a Liu testvéreknek még injekciót is kellett adnom. Meggyes Dávid és Gáspár Zsolti is sokat szenvedett a gyomra miatt, az előbbit már Srí Lankán is kezelni kellett” – mondta a mentőtiszt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top