Sztárok

Karda Bea: „Nem érdekel, mi van a 69-en túl!”

Most tudtuk meg, hogy mit jelent Karda Beának a 69-es.

Karda Bea szeptemberben tölti be a 69. életévét, és köszöni, kiválóan érzi magát a bőrében, ezért úgy döntött, nem foglalkozik azzal, ami ezután jön. 

MTI-fotó: Mohai Balázs

A bikiniben is tökéletes testű énekesnő akkor mesélt arról, milyen kirobbanó formában van, amikor az egyik kedvenc éttermében összefutott Emilióval és családjával, hogy élő zene kíséretében együtt eresszék ki a fáradt gőzt. 

Jól vagyok, megy az élet, zajlik a pályám, pedig nem most kezdtem az előadó-művészetet. 50 éve vagyok a pályán, elképesztő” – idézi a Blikk a korát nem tagadó énekesnőt. Karda Bea azt is hozzátette, hogy most szeptemberben tölti be a 69. életévét. Mivel ilyen jól érzi magát, legszívesebben megállna itt, és nem szeretné, ha további szülinapjain megünnepelnék. „Jövőre viszont stop! Nem érdekel, mi van a 69-en túl!” – mondta a Drága családomban Karda Bea.

Az énekesnő azt is elmondta, hogy a színpadon újra elfogja a hév. Még az étteremben is táncra perdült, és nótát énekelt Emilióval.

Karda Bea egy királynő, maga az őserő, ősszépség! A haja is olyan, mintha 24 karátos aranyhajszálakból lenne. Nagyon szeretjük őt, szerintem ő Magyarország Beyoncéja” – áradozott az énekesnőről Emilio.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top