Sztárok

Horváth Gréta régi bikinis képe ugyanolyan menő, mint a mostani

Korábban a szépségversenyen falatnyi bikiniben vonult fel, mégis legtöbben az Ázsia Expresszből ismerték meg, és gratulálnak Horváth Grétinek, amiért az „anyatestét” bátran felvállalja.

Az Ázsia Expressz 2 kezdetekor Horváth Grétát leginkább azok ismerték, akik az RTL-en nézték a Szelfit vagy éppen az Éjjel-nappal Budapestet, esetleg éppen az Instagramján követték az életét. Akik viszont csak az ázsiai kalandokban látták először, azok bizony meglepődtek, hogy mennyit változott Gréti, és sokan beszóltak az alakjára. Ő azonban nem hagyta magát.

„Idén újra hordok bikinit! Nem vagyok sovány… Inkább kerek, de megszerettem magam így. Szeretném, ha mindenki bátran merné önmagát vállalni, mert akkora szabadságot ad, hogy hihetetlen. Van nekem is narancsbőröm, striám, hájam, laza, lógós testrészem. A bikini is bevág itt-ott… Süt a nap, finom az itteni kenyér, fagyi, mogyorókrém” – írta az Instagram oldalán megosztott fényképe mellé még augusztus elején a rovinji nyaralás során. 

Horváth Gréta büszkén mutatta meg magát bikiniben (Fotó: Instagram)

Ezzel nagy sikert aratott amúgy, ahogyan az anyatest hashtaggel ellátott posztja is, amelyben Horváth Gréta megmutatta, mennyi felesleg van rajta. 

A saját Insta-felületén amúgy is gyakran mutat magáról retusálatlan képeket, amelyekért hálásak a követői

„Na végre!!!nem egy agyon retusált, 10 kg sminkes, beállított kép…Szép vagy és természetes” – írta az egyik hozzászóló, amikor Gréta egy nyári bikinis képet ezzel a szöveggel tett ki az oldalára: „Pozsgás arc, striás has, hájacska, kinyúlt köldök, borosta. Ez vagyok, ilyen vagyok kevesebb ruhában. Ha azt hiszed mások tökéletesek, akkor tévedsz. Sok hibánk van. Rengeteg! Nekem is van hihetetlen sok és akkor mi van? Sok sok dologban meg lekörözhetetlen vagyok. Szeressük a szépet magunkon, magunkban! Szerintem mindenkinek van ilyen magába nézős napja. Számotvetős… Nekem ez a mai pont ilyen.”

Voltak néhányan az Ázsia Expressz indulásakor, akik szépségkirálynőként emlegették, ami annyiban tévedés, hogy Gréta nem volt dobogós a Miss International Hungaryn, de az tény: kapott ő is különdíjat. 

Így nézett ki Horváth Gréta a 2013-as szépségversenyen: 

A Miss International Hungary 2013-as döntőjében a legkreatívabbnak választották Horváth Grétát (Fotó: YouTube)

Ha nem ismerted fel, mutatjuk, hol áll Gréti.

A Miss International Hungary 2013-as döntőjébe igen, de az első háromba már nem került be Horváth Gréta (Fotó: YouTube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top